.لیست شهریه متغیر دروس - کلیه رشته های مقطع کارشناسی ارشد
.دستورالعمل پرداخت شهریه نیمسال اول 98 ( مراحل تقسیط شهریه )
.زمانبندی انتخاب واحد نیمسال اول سال تحصیلی 99-98
.ثبت نام سراسری دانشگاه مارلیک نوشهر در مقطع کارشناسی پیوسته ( آزمون سراسری سال 1398 ) - بدون کنکور
. ثبت نام دانشگاه مارلیک نوشهر در آزمون کارشناسی ارشد سال 1398
. پذیرش سراسری دانشجو در مقطع کاردانی پیوسته - مهر 1398
.آغاز توزیع کارت آزمون ارشد از فردا
.پذیرش سراسری دانشجو در مقطع کارشناسی ناپیوسته ( کاردانی به کارشناسی ) - مهر 1398
.کسب رتبه یک کنکور دکتری توسط سرکار خانم سوده افتخاری در آزمون دکتری سال 98
.زمان برگزاری آزمون کارشناسی ارشد سال 98 تغییر نمی کند
.لیست شهریه متغیر دروس گروه مدیریت
.لیست شهریه متغیر دروس گروه حسابداری
.لیست شهریه متغیر دروس گروه روانشناسی
.لیست شهریه متغیر دروس گروه معماری
.لیست شهریه متغیر دروس گروه گرافیک ( ارتباط تصویری )
.لیست شهریه متغیر دروس گروه مکانیک و تاسیسات
.لیست شهریه متغیر دروس گروه عمران
.لیست شهریه دروس گروه برق
.لیست شهریه متغیر دروس گروه کامپیوتر

سخنرانی دکتر مصطفی رستمی در سمینار علمی و آموزشی" روش جدید پژوهش های علمی، آموزشی و پرورشی در ایران و قزاقستان "
تاریخ خبر : یکشنبه 12 دی

سخنرانی دکتر مصطفی رستمی در سمینار علمی و آموزشی

روش جدید پژوهش های علمی، آموزشی و پرورشی در ایران و قزاقستان

دکتر مصطفی رستمی، مقاله خود را با عنوان : " مشترکات صنایع دستی کشورهای حوزه دریای خزر " در سمینار علمی و آموزشی روش جدید پژوهش های علمی، آموزشی و پرورشی در ایران و قزاقستان که در تاریخ 17 آذر ماه 1395 (7 دسامبر 2016) در دانشگاه دولتی الفارابی واقع در شهر آلماتی قزاقستان برگزار گردید، به صورت سخنرانی ارائه کردند.
ایشان در بخشی از سخنان خود در این سمینار گفتند: کشورهای حوزه دریای مازندران به دلیل داشتن اقلیم و آب و هوای متنوع سرد در شرق آسیای میانه و معتدل و مرطوب در غرب آن (سواحل دریای خزر) و نیز تاریخ کهن، اقوام و نژاد های مختلف و جایگاه اقتصادی دیرین در مسیر جاده ابریشم، دارای صنایع دستی متعددی در حوزه های منسوجات سنتی با رودوزی های گوناگون، جواهرسازی، هنرهای چوبی (به ویژه منبت و کنده کاری چوب) و سفالگری می باشند. از سوی دیگر بسیاری از محصولات صنایع دستی این کشورها به علت نزدیکی فرهنگی و اقلیمی با برخی مناطق شمالی ایران - به ویژه سواحل جنوبی دریای خزر - از حیث مواد، نحوه ساخت، طرح و نقش و نوع محصولات، پیوند زیادی با صنایع دستی ایران برقرار می کنند.
این پژوهشگر حوزه هنرهای سنتی و اسلامی در اين مقاله ضمن شناسایی صنایع دستی شاخص کشورهای حوزه دریای خزر، جلوه های خویشاوندی گونه های مختلف آنها را با صنایع دستی ایران مورد بررسی قرار دادند.
دکتر رستمی درخصوص حاصل پژوهش خود اذعان داشتند: علاوه بر مواد و شیوه های ساخت، بسیاری از طرح ها و نقش های به کار رفته در محصولات صنایع دستی کشورهای حوزه دریای خزر، شباهت و پیوند قابل توجهی با سلیقه ها و سبک های صنایع دستی ایران دارد و این نشان می دهد، تبادلات دیرین تاریخی، فرهنگی و اقتصادی ملت های حوزه دریای مازندران در طول روزگاران، سبب چنین پیوند ناگسستنی گردید که می تواند فرصتی تازه برای تبادلات فرهنگی و تمدنی امروز این کشورها و نیز توسعه فرهنگی و اقتصادی گردشگری منطقه  باشد.
در پایان یادآور می‌شود دکتر مصطفی رستمی، علاوه بر ارائه مقاله مستقل خود در سمینار مذکور، به طور رسمی از آکادمی علوم و موزه ملی قزاقستان بازدید ویژه به عمل آوردند.

واحد صادر کننده : واحد پژوهش