.قابل توجه کلیه دانشجویانی که در نیمسال جاری درس معرفی به استاد اخذ کرده اند
.دریافت کارت ورود به جلسه آزمون کارشناسی ارشد سال 1399
.پذیرش دانشجو در کلیه مقاطع تحصیلی - جهت نیمسال مهر 99
.شیوه برگزاری آزمون به صورت حضوری و غیر حضوری
.الزام حضور در جلسه آزمون پایان ترم ( بصورت حضوری یا آنلاین )
.دریافت کارت و رمز امتحانات
.افزایش بازه زمانی امتحانات دروس عملی
.اطلاعیه شیوه نامه برگزاری امتحانات
.لیست برگزاری کلاس های حضوری - از 17 خرداد
.آغاز ثبت نام مجدد کنکور کارشناسی ارشد سال ۹۹ و تاریخ جدید برگزاری آزمون
.ثبت نام سراسری دانشجو در مقطع کارشناسی ناپیوسته ( کاردانی به کارشناسی )
.شماره کارت موسسه ، جهت واریز شهریه
واحد مالی
.حضور الزامی در جلسات مجازی و آنلاین
.راهنمای استفاده از کلاس مجازی (آنلاین)
.برگزاری همه کلاس‌های دانشگاه مارلیک نوشهر به صورت آنلاین
.مشاوره تلفنی رایگان جهت جلوگیری از اضطراب و استرس ناشی از ویروس کرونا توسط خانم‌ دکتر زهره کیا مدرس گروه روانشناسی موسسه
.اختصاص کل امکانات کارگاه خیاطی دانشگاه مارلیک به تولید لباس پزشکان و بیماران ، ماسک و ...
.تلفن های تماس دانشگاه ، جهت پیگیری امور اداری
.تعطیلی کلیه فعالیت های آموزشی دانشگاه تا روز پنجشنبه ۱۵ اسفند
.تعطیلی کلیه فعالیت های آموزشی دانشگاه تا روز پنجشنبه ۸ اسفند

مشارکت و همکاری علمی دانشگاه مارلیک نوشهر با دومین کنفرانس بین المللی شرق شناسی و مطالعات ایرانی در دانشگاه اسلامی علیگر هندوستان
تاریخ خبر : دوشنبه 15 آذر

موسسه آموزش عالی مارلیک با اعلام حمایت خود را در برگذاری دومین کنفرانس بین المللی شرق شناسی و مطالعات ایرانی در دانشگاه اسلامی علیگر هندوستان، با همایش مذکور مشارکت و همکاری علمی خواهد داشت

دومین همایش بین‌المللی شرق شناسی و مطالعات ایرانی توسط مرکز تحقیقات زبان فارسی دانشگاه اسلامی علیگر هندوستان و موسسه سفیران فرهنگی مبین ایران و با همکاری دانشگاه دولتی هرات افغانستان و دانشگاه خجند تاجکستان و دانشگاه دولتی ایروان ارمنستان از ۱۱ تا ۱۳ اسفند در محل دانشگاه علیگر هند برگزار خواهد شد.

این کنفرانس دارای دبیرخانه در کشورهای هند، تاجیکستان و افغانستان می باشد که دبیرخانه مرکزی آن در ایران قرار دارد. ریاست این همایش به عهده پروفسور آذرمیدخت صفوی رئیس مرکز تحقیقات زبان فارسی دانشگاه علگیر هند و استاد ادبیات فارسی این دانشگاه است. دبیر علمی همایش پروفسور اصغر دادبه، استاد دانشگاه وچهره ماندگار حوزه زبان و ادبیات فارسی ایران و جهان است. همچنین 10 استاد برجسته از سراسر جهان به عنوان سخنرانان کلیدی در این همایش به سخنرانی خواهند پرداخت.

کمیته علمی معتبر و هیات داوران بین‌المللی این همایش از سراسر جهان بررسی و پذیرش مقالات پژوهشگران را به عهده خواهند داشت.

همایش دارای دو محور ویژه و سمپوزیوم تخصصی در حوزه شرق شناسی، تاریخ و زبان فارسی با عنوان های «بررسی آثار، اندیشه های بیدل دهلوی» و «بررسی آراء و نظریات مستشرقان و اندیشمندان اسلامی» است. کارگاه «آموزش تاریخ، تمدن و نسخه‌شناسی درهند» نیز در این همایش برای علاقه مندان برگزار می گردد. یکی از برنامه ها و محورهای مهم این همایش، هم اندیشی بین‌المللی در زمینه راهکارهای توسعه زبان فارسی در دنیای علم است و به دو مقاله برتر آن، لوح و تندیس تقدیر اهدا خواهد شد.

هم افزایی و تعامل با استادان و پژوهشگران برجسته بین‌المللی در همایش، ارائه گواهی نامه پذیرش معتبر علمی و بین المللی، ارائه مقاله در جایگاه بین المللی و توسط دانشگاه خارجی، ارائه گواهی حضور و گواهی ارائه مقاله، انتشار چکیده مقالات در کتابچه همایش و مجموعه مقالات پذیرفته شده به صورت لوح فشرده، شرکت در کارگاه ، سمپوزیوم تخصصی و ارائه گواهی‌ نامه در صورت درخواست، امکان چاپ مقالات در ژورنال های تخصصی معتبر Scopus & ISI & ISC، امکان نمایه‌سازی مقالات در پایگاه های استنادی معتبر داخلی و خارجی و... از جمله امکاناتی هستند که در اختیار شرکت‌کنندگان در این همایش قرار می‌گیرند.

یادآور می شود، دکتر مصطفی رستمی رئیس موسسه آموزش عالی مارلیک علاوه بر سخنرانی در صحن کنفرانس، به عنوان عضو کمیته علمی بین المللی در این کنفرانس حضور فعال خواهند داشت.

تاریخ های مهم:

پایان ثبت نام و ارسال مقاله:      10 دی ماه 1395

تاریخ داوری و اعلام نتایج:       ده روزکاری بعد از ارسال مقاله

آخرین فرصت ثبت نام (حضور بدون ارائه مقاله) :    1 بهمن ماه 1395

تاریخ برگزاری همایش:    11 تا 13 اسفند ماه 1395

مکان برگزاری همایش:   دانشگاه اسلامی علیگر هند

ارتباط با دبیرخانه 02128421404

رایانامه: info@adabiatfarsi.com

علاقه‌مندان به اطلاعات بیشتر درباره این همایش می‌توانند به پایگاه اینترنتی Adabiatfarsi.com مراجعه کنند و از کانال تلگرام Telegram.me/indiaconference  آخرین اخبار و اطلاعات کنفرانس را دنبال نمایند.

واحد صادر کننده : واحد پژوهش

01152321986